hairextension extension

Vse razširitve za lase, z naravnimi in sintetičnimi lasmi


Hairextension Extension :

Zberite vse, kar morate vedeti o svetu razširitve las: kako se prijaviti, katere so najboljše metode in novosti, koliko stanejo, če so izdelani iz naravnih las in v primeru sintetičnih las. Metode za rezanje, česanje, šivanje ali hladno varjenje s keratin. Razširitve so dodane umetne človeške lase. Za razliko od lasulje, podaljšanje nima funkcije ustvarjanja fiktivna pričeska na glavi, vendar zadebelitev ali podaljševanje že prisotnih las. To se lahko izvede z realno človeških las, ali je z drugimi sintetičnih vlaken. Učinki razširitve simulirajo vrsto las, ki običajno ni bilo mogoče narediti z naravnimi lasmi. Več igralk, pevcev in slavnih so uporabljale razširitve za let. Obstajajo različne tehnike uporabe razširitve, vstavite frizerski salon. Prva tehnika je, da pritrdite podaljšek skozi bazo las keratin. Estetsko, ta tehnika je najboljši možni rezultat, vendar fiksiranje lepila lahko poškoduje realne lase in ustvarjajo draženje in alergijske reakcije na kožo. Druga tehnika (imenovana brazilski) je, da tie razširitev pramenov za tiste realne lase. Rezultat te tehnike je precejšen, vendar je trajanje v daljšem časovnem obdobju omejeno na približno tri mesece. Tretja tehnika (imenovana Africana) je ustvariti pletenice vzporedno z vašimi lasmi, ki so dobesedno sešiti razširitev pramenov. Ta tehnika je najhitrejši doslej, vendar je učinek prave dlak las je precej opazen. Danes se uporabljajo druge tehnike, da se določi hitrejši pasovi za lase že tkani kot montažo posnetke ali dvostranski trak.

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Hairextension Extension, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Hairextension Extension, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hairextension Extension, Frizerska oprema, profesionalni sušilniki za lase, ravnanje z lasmi, kosi las, likanje železa, krtače, glavice, kozmetični salon dodatki, profesionalni izdelki za lase, Hairextension Extension, novost; agraves; frizerski pribor, Estetska orodja, lase ion ploščo, headwomen ženske, lasje glave, lasje kodre, afro pletenice, škarje za lase cut, naravne razširitve las z izrezki, Hairextension Extension, Clipper, programska oprema za upravljanje frizerji, barve za lase mape, DVD odbitki, matsusaki škarje, lepotni salon naslanjač, izdelki za enkratno uporabo, oprema za razširitev las, profesionalne škarje za lase, Hairextension Extension, pletenice, sterilizator, aluminijasta folija za meches, sušilnik za lase, toupets, naravni lasulje, strojenje svetilke, izdelki za enkratno proizvodnjo, TNT netkani tkanine, Hairextension Extension, za enkratno kimono, za enkratno uporabo, frizerski oblačila, ion sušilniki za lase, frizerji, estetika, torbici lase plošče, lepota, stran uradni, Hairextension Extension, novit à, lasje, izdelani v Italiji, sušilnik za lase čelade za frizerje

X

privacy