hairextension extension
Alle haar extensies, met natuurlijk en synthetisch haar


Hairextension Extension :

Verzamel alles wat je moet weten over de wereld van de haarverlenging: hoe toe te passen, wat zijn de beste methoden en innovaties, hoeveel ze kosten als ze zijn gemaakt van natuurlijk haar en in het geval van synthetisch haar. Methoden voor het snijden, kammen, naaien of koud lassen met keratine. Extensies worden toegevoegd kunstmatig menselijk haar. In tegenstelling tot pruiken heeft de extensie niet de functie om een fictief kapsel op het hoofd te creëren, maar verdikking of verlenging van het reeds aanwezige haar. Het kan worden gemaakt met echt menselijk haar, of gemaakt met andere synthetische vezels. De effecten van de extensie simuleren een type haar dat normaalgesproken niet met hun natuurlijke haar kon worden gemaakt. Verschillende actrices, zangers en beroemdheden hebben jarenlang extensies gebruikt. Er zijn verschillende technieken om de extensie toe te passen, plaats de kapper. De eerste techniek is om de verlenging door de basis van het haar keratine te bevestigen. Esthetisch, deze techniek heeft het best mogelijke resultaat, echter fixeer lijm kan echt haar beschadigen en irritatie en allergische reactie op de huid te creëren. De tweede techniek (Brazilian genoemd) is om de Verleng strengen te binden aan die van echt haar. Het resultaat van deze techniek is merkbaar, maar de duur na verloop van tijd is beperkt tot ongeveer drie maanden. De derde techniek (genaamd africana) is het creëren van vlechten parallel aan je haar, die letterlijk genaaid uitbreiding strengen. Deze techniek is de snelste ooit, maar het effect van echte haar hergroei is behoorlijk merkbaar. Tegenwoordig worden andere technieken gebruikt om sneller haar banden te repareren die al zijn geweven als montage clips of dubbelzijdige tape.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Hairextension Extension, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Hairextension Extension, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hairextension Extension, Kappers apparatuur, professionele haardrogers, haar straightes, haar sneden, ijzeren curling, haar borstels, kammen, schoonheidssalon accessoires, professionele haar items, Hairextension Extension, nieuwheid; agraves; kappers accessoires, esthetische tools, haar Ion plaat, headwomen vrouwen, haar hoofden, haar krullen, Afro vlechten, haar knippen schaar, natuurlijke haarverlenging met clips, Hairextension Extension, Clipper, management software voor kappers, haar kleuren mappen, DVD Haircuts, matsusaki schaar, schoonheidssalon fauteuil, wegwerpartikelen, haarverlenging apparatuur, professionele kappers schaar, Hairextension Extension, haar vlechten, sterilisator, aluminiumfolie voor meches, haardrogers, toupets, natuurlijke haar pruiken, zonnekap lampen, productie wegwerpartikelen, TNT niet-geweven stof, Hairextension Extension, wegwerp kimono, wegwerp capes, kappers kleding, Ion haardrogers, kapper, esthetiek, handtas haar platen, schoonheid, site ambtenaar, Hairextension Extension, novit à, haar, Made in Italy, haardroger helmen voor kappers

X

privacy