hairextension extension

Minden hajhosszabbítóbot természetes és szintetikus hajjal


Hairextension Extension :

Gyűjtse össze mindent, amit tudni kell a világ hajhosszabbítás: hogyan kell alkalmazni, melyek a legjobb módszerek és innovációk, mennyibe kerülnek, ha ezek a természetes haj és a szintetikus haj esetében. Módszerek a vágás, fésítés, varrás vagy hideg hegesztés Keratin. Extensions egészül ki mesterséges emberhajjal. A parókával ellentétben a hosszabbítás nem az a funkciója, hogy kitalált frizurát hozzon létre a fejen, de a már meglévő haj megvastagodása vagy meghosszabítására. Meg lehet tenni a valódi emberi haj, vagy készült más szintetikus szálak. A kiterjesztés hatása szimulálja azt a hajtípust, amelyet általában nem lehet természetes hajjal végezni. Több színésznők, énekesek és hírességek is használt kiterjesztések évek óta. Különböző technikák alkalmazása a kiterjesztés, helyezze be a fodrász. Az első technika, hogy csatolja a kiterjesztést keresztül alapja a haj keratin. Esztétikailag ez a technika a lehető legjobb eredményt, azonban a fixáló ragasztások károsíthatja a valós haj és irritációt okozhat, és allergiás reakció a bőrre. A második technika (az úgynevezett brazil), hogy kösse a kiterjesztés szálak e a valódi haj. Ennek a technikának az eredménye érzékelhető, de az időtartam ideje körülbelül három hónapra korlátozódik. A harmadik technika (ún. Africana), hogy hozzon létre zsinórra párhuzamosan a hajad, amely a szó szoros értelmében varrott kiterjesztése. Ez a technika a leggyorsabb valaha, de a hatás az igazi haj regrowth nagyon észrevehető. Ma, más technikákat használnak a fix gyorsabb haj zenekar már szőtt a szerelési klipek vagy kétoldalas szalagot.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Hairextension Extension, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Hairextension Extension, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Hairextension Extension, Fodrászati berendezések, professzionális hajszárítók, hajkiegyenítő, hajvágás, vasalás, hajkefe, fésű, kozmetika kiegészítők, professzionális hajtermékek, Hairextension Extension, újdonság; mezőgazdasági gépek, fodrászati kellékek, esztétikai eszközök, haj ion lemez, headwomen nők, haj fej, haj fürtök, afro zsinórra, hajvágás olló, Hairextension Extension, természetes haj kiterjesztések klipek, Clipper, szoftver a fodrászok, haj színes mappák, DVD Haircuts, matsusaki olló, szépségszalon karosszék, eldobható termékek, hajhosszabbító berendezés, Hairextension Extension, profi fodrász olló, haj zsinórra, sterilizáló, alufólia a meches, hajszárító, toupets, természetes haj parók, barnító lámpák, a termelés eldobható termékek, Hairextension Extension, TNT nem szőtt, eldobható kimonó, eldobható köpeny, fodrászat ruházat, Ion hajszárító, fodrász, esztétika, kézitáska haj lemezek, szépség, Hairextension Extension, telek hivatalos, Novit à, haj, Olaszországban készült, hajszárító sisakok fodrászoknak

X

privacy