vi

Hair Extension
All extension for hair, with natural and synthetic hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Extension


Hair Extension : Nếu bạn muốn biến tiệm nhìn mái tóc của bạn trong một đèn Flash và hiển thị một mái tóc dài, bạn có thể nghỉ mát để các kỹ thuật của tiện ích mở rộng: sợi tóc được áp dụng cho chúng tôi để dày lên và kéo dài mái tóc của bạn. Ngay cả những người có mái tóc ngắn có thể sử dụng kỹ thuật này, và nhờ có phần mở rộng tóc, mái tóc dài có thể mặc từ ngày này sang ngày. Phần mở rộng tóc là lý tưởng cho những ai muốn có mái tóc dài nhưng có thể không phải chăm sóc của họ do quá trình mài hoặc chia kết thúc. Các estensions cũng phục vụ cho những người có khối lượng giới hạn trong tóc, parrcchieri sẽ tư vấn cho đó là kỹ thuật thích hợp nhất cho việc áp dụng các phần mở rộng cho mỗi người chúng ta. Ứng dụng các phần mở rộng tốt chất lượng có thể kéo dài đến 6 tháng, bảo trì của họ là đơn giản, trong thực tế họ rửa như thể họ là tóc của chúng tôi. Không có phần mở rộng được thực hiện với tóc tổng hợp là rẻ hơn và hơn nữa được thực hiện với mái tóc thực sự, thường ở Châu á. Extentions được làm bằng tóc thật thường đẹp hơn, nhưng tất nhiên họ chi phí nhiều hơn nữa. Mỗi thợ làm tóc tốt biết một số kỹ thuật áp dụng tiện ích mở rộng và biết làm thế nào để chăm sóc tóc của chúng tôi một cách đúng đắn. Đối với màu sắc thông thường sẽ trở thành một trang phục màu sắc và tóc mới với những cái hiện có để có một cái nhìn tự nhiên.

Encyclopaedic hair website

Hair Extension capelli Hair Extension acconciature Hair Extension estetica Hair Extension moda-capelli Hair Extension salute Hair Extension parrucchieri

Hair Extension - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Extension, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Extension, hairdressing equipment, professional hair dryers, hair straighteners, scissors for hairdressers, curling iron, Hair Brushes, combs, accessories beauty salons, professional items for hair, new hairdressing accessories.
Hair Extension, cosmetic tools, plate ion hair, testamodelle woman, head hair, hair curling iron, African braids, scissors to cut hair, natural hair extensions with clips, clipper, management software for hairdressers.
Hair Extension, hair color charts, dvd hair cuts, scissors Matsusaki, chair for beauty salons, disposable items, equipment for hair extension, professional scissors for hairdressers, hair braids, sterilizer, aluminum foil for meches.
Hair Extension, hair dryer, toupees, natural hair wigs, tanning lamps, manufacture disposable items, non-woven non-woven fabric, disposable kimono, disposable capes, clothing hairdressers, phon -ion.
Hair Extension, hairdressers, aesthetic, Hair plates handbag, beauty, official website, news, hair, Made in Italy, drying hood for hairdressers

Gossip & News

20 Jun 19

Lesley Fuller, Malakey Fajloun, Vicky Leihn, Monica Broadley, Leena Pun, Ainsley Winnell

 

This stunning bridal collection captures the elegance and beauty of a modern day bride with exquisite lace designs. The soft yet striking palette of white, grey and red highlights the excitement and wonder of a bride’s wedding day.

Collection: Romance
Ph: Jason Lau
Make-up: Elisa Fonseca
Styling: Luxe Robes

hair-collections

19 Jun 19

Luc Vincent, Sophie Tessier La Rousse, Stephane Scotto Di Cesare

 

Ph: Alain Comtois
Make-up: Vanessa Ortiz
Stylist: Anne Sophie Gadbois

hair-collections

19 Jun 19

Jonny Engstrom

 

Collection: Redux

hair-collections

18 Jun 19

Laurent Decreton

 

In his Blossom collection the hairstylist fuses street hairstyles with the Paris runway looks. Choppy bobs, Japanese braiding techniques and the cool-girl curly hairstyles. Blossom is a hair story with a fresh modern feel, the hair literally blossoms on each picture. Inspired by what Laurent sees on the streets during his many travels he has effortless translated all influences such as unique colors, textures and movement into this collection. The hair colors of this Blossom collection are as bold as the used haircuts. Fiery red is the the trend color for this spring/summer, combined with a bob cut or a mid-length haircut the color really blossoms. For the guys the grunge street style with medium to long hair has been upgraded with a slick touch.

Collection: Blossom
Ph: Giel Domen
Make-up: Natacha Maillard
Stylist: Lieve Gerrits

hair-collections

18 Jun 19

Adria Regadera, Víctor Gutierrez, Adolfo Vicente and David Fernandez

 

Lives that cross at one point, the crossroads of the hair salon. A point of confluence where people from all backgrounds and styles leave feeling happier than when they first entered.

Collection: Lives
Ph: Javier Avila
Make-up: Rodelas
Art Director: David Rodelas

hair-collectionsEnter in Hair Extension